Bestnanny - Ako naučiť deti hovoriť plynulo viacerými jazykmi od narodenia?

Naše deti sú to najdôležitejšie čo máme a preto chceme pre nich len to najlepšie. Máte zmiešané pocity pri predstave, že by na Vaše ročné dieťa mal niekto rozprávať v cudzom jazyku? Nemusíte. Deti nasávajú informácie ako špongie a tak isto aj cudzí jazyk. Nevedia, že sa vlastne učia niečo nové, je to absolútne bezbolestná cesta ako im dopriať do života výhodu, ktorú im už nikto nevezme.

To najlepšie čo môžete pre svoje deti urobiť je nájsť im ZAHRANIČNÚ opatrovateľku  " bestnanny

how-hiring-a-nanny-can-save-a-marriage-1610542806

 

Ako však nájsť tú správnu zahraničnú opatrovateľku? Na základe vlastnej skúsenosti a odporúčania iných rodín vám odporúčame úžasnú agentúru BESTNANNY.SK, ktorá vám zabezpečí tú najlepšie opatrovateľku presne podľa vašich požiadaviek :) 

Agentúra BESTNANNY zúročuje niekoľkoročné skúsenosti s výberom zahraničných opatrovateliek pre slovenské rodiny s deťmi. Veľkou výhodou zahraničnej opatrovateľky je nesporne jej oddanosť rodine, zachovanie súkromia, no najmä komunikácia v cudzom jazyku, ktorý si deti veľmi rýchlo osvoja.  Zahraničná opatrovateľka zaručí spokojnosť rodičov, šťastie a bezpečie detí a pocit, keď si jedného dňa uvedomíte, že Vaše štvorročné dieťa rozpráva plynulou španielčinou alebo iným cudzím jazykom.

Ako prebieha celý proces v Bestnanny.sk 

Opatrovateľky z Bestnanny.sk prechádzajú niekoľkostupňovým výberovým konaním, v rámci ktorého agentúra kontroluje okrem iného aj dva preukazy totožnosti, výpis z registra trestov, históriu predchádzajúcich zamestnaní aj referencie od zamestnávateľov. Každá adeptka nahrá krátke video, v ktorom sa predstaví a podľa ktorého si následne klienti vedia zúžiť okruh opatrovateliek, ktoré ich zaujali. Tie následne majú jeden alebo viac pohovorov s klientom, na základe ktorých sa klient finálne rozhoduje pre konkrétnu opatrovateľku.

Opatrovateľka v agentúre absolvuje “školenie dobrej opatrovateľky”, certifikovaný kurz prvej pomoci v angličtine a môže začať pracovať. V prípade akýchkoľvek nezhôd medzi rodinou a opatrovateľkou sa agentúra zaväzuje byť čo najviac nápomocná k ich riešeniu, v prípade nutnosti aj výmene opatrovateľky.

Aké je opatrovateľka v bestnanny.sk ?

1. Do práce prichádza vždy upravená, čistá a dobre naladená.
2. Mobilný telefón používa v práci len v nevyhnutných prípadoch
3. K deťom je ústretová, milá, trpezlivá, ale aj výchovná a vie, že pravidlá určujú rodičia, nikdy nepodrýva ich autoritu.
4. Vie zniesť objektívnu kritiku a posúva ma vpred.
5. Vie, že nešťastie sa môže stať v zlomku sekundy, preto som ostražitá non-stop a predvída možné nebezpečie
6. Pri akejkoľvek zmene zdravotného stavu dieťaťa OKAMŽITE kontaktuje rodičov.
7. Celý deň a každý deň dbá o výživu detí a pitný režim.
8. Pripravuje si aktivity na efektívne a zmyslupné vyplnenie voľného času s deťmi
9. Je flexibilná a snaží sa prispôsobiť chodu a organizácii rodiny.
10. Je predovšetkým zodpovedná a spoľahlivá. Je diskrétna, nevynáša z rodiny žiadne informácie.

bg_new-1024x572


Ako si najať tú najlepšiu opatrovateľku Bestnanny ?

Agentúru môžete navštíviť osobne na adrese: Moyzesova 931/4, 811 05 Bratislava
Alebo napíšte svoju požiadavku na email: info@bestnanny.sk

Určite si pozrite skvelé recenzie, ktoré nájdete instagrame agentúry:  https://www.instagram.com/bestnanny.sk/
Všetky potrebné informácie nájdete tu:  www.bestnanny.sk

 

 

Pre viac informácií sme pre Vás vybrali pár odborných článkov k tejto tematike:


How Does Learning a Language Change Your Child's Brain?

"It is truly never too early to start teaching your child a second language--in fact, the earlier she's introduced to another language, the easier it is to master. The way a child's brain develops makes language learning one of the earliest skills they can master--before they can crawl, hold a toy, or speak, they can hear--and their brains can process and retain the sounds and words they're exposed to."

Source: https://www.littlepim.com/blog/how-does-learning-a-language-change-your-childs-brain


Do Children Soak Up Language Like Sponges?

"These days, I overhear him speaking a mix of three languages to himself when he’s playing alone. The sound of his voice speaking unfamiliar words fills me with a powerful mix of pride and wonder. He was absorbing all along — it just took time to squeeze out what he’d learned."

Source: https://www.nytimes.com/2020/04/16/parenting/children-language-development.html


Brain Development and Mastery of Language in the Early Childhood Years

" The development of communication through language is an instinctive process. Language is our most common means of interacting with one another, and children begin the process naturally. Neurobiologist Dr. Lise Eliot writes: “the reason language is instinctive is because it is, to a large extent, hard-wired in the brain. Just as we evolve neural circuits for eating and seeing, so has our brain, together with a sophisticated vocal apparatus, evolved a complex neural circuit for rapidly perceiving, analyzing, composing, and producing language” (Eliot, 1999).

Source: https://www.idra.org/resource-center/brain-development-and-mastery-of-language-in-the-early-childhood-years/